Νηστίσιμο μενού: Tips επιτυχίας από το Catering Δειπνοσοφιστήριο!
Η Καθαρά Δευτέρα είναι η έναρξη της Σαρακοστής και παραδοσιακά εδέσματα όπως ταραμοσαλάτα, θαλασσινά, φασολάδα, ραπανάκια, τουρσί και φυσικά η πρωταγωνίστρια λαγάνα, έχουν την τιμητική τους.
Το μεγάλο όμως μυστικό είναι να συνεχίσετε στο εστιατόριο σας να παρέχετε πιάτα και γεύσεις, ώστε να ικανοποιείτε όλους τους πελάτες σας και αυτούς που νηστεύουν και αυτούς που απλά απέχουν από κρέας και τα αρτύσιμα υλικά.
Παρακάτω ακολουθούν οι προτάσεις μας για ολοκληρωμένα μενού:
Ορεκτικά-Σαλάτες
- Μελιτζανοσαλάτα
- Πατατοκροκέτες ορφανές (χωρίς τυρί)
- Πίτα κανέλας
- Σαλάτα Φακές με σπάνακι και τομάτα
Κυρίως
- Γίγαντες με μέλι και μυρωδικά
- Χταποδάκι με baby πατούλες στο φούρνο και μυρωδικά
- Πράσα γιαχνί
- Σούπα βελουτέ με κουνουπίδι
Γλυκά
- Ψητά κυδώνια
- Κέικ νηστίσιμο
- Λουκουμάδες με γεύση μήλου
Δώστε ποικιλία και φαντασία στον κατάλογό σας.
Δίνοντας τους τις παραπάνω ολοκληρωμένες επιλογές τους «βγάζετε» από την δύσκολη θέση κάθε φορά να σκέφτονται τι να παραγγείλουν και να «λαχταρούν» τα υπόλοιπα μη νηστίσιμα πιάτα. Επίσης, τους βάζετε σε πειρασμό να δοκιμάσουν πλούσιες γεύσεις και υλικά που δεν έχουν να κάνουν με το κρέας.
Σκοπός είναι με την παραπάνω ιδέα και τα εδέσματα να συνεχίσετε να έχετε πελάτες και επισκεψιμότητα στο εστιατόριο σας και τις 40 ημέρες της νηστείας.
Καλή Σαρακοστή!
Από το Δειπνοσοφιστήριον Catering & τον Chef Jean Louis Capsalas |