Νόστιμες ιδέες για το μενού του Πάσχα!
Λίγες μέρες έμειναν για να καλωσορίσουμε μία από τις πιο σπουδαίες γιορτές της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα. Τα τελευταία χρόνια στον τομέα της εστίασης, η συγκεκριμένη γιορτή, έχει δημιουργήσει μια νέα τάση, το γεύμα εκτός σπιτιού, τόσο το Μ. Σάββατο, τη βραδιά της Ανάστασης όσο και ανήμερα του Πάσχα. Έτσι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την αύξηση του τζίρου και την προσέλκυση νέας πελατείας.
Προτάσεις για ολοκληρωμένα Menu για το βράδυ της Ανάστασης και
την Κυριακή του Πάσχα!
Μενού Ανάστασης
Ορεκτικό
Μιλφέιγ λαχανικών με καπνιστό τυρί και απάκι
Κυρίως πιάτο
Μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά
Αρνάκι φρικασέ με χόρτα και αγκινάρες
Επιδόρπιο
Χειροποίητο τσουρέκι με καρδιά σοκολάτας γάλακτος
Πασχαλινό Μενού
Ορεκτικό
Κυπριακές φλαούνες με σταφίδες και μαστίχα
Πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι) με φορμαέλα, μαστέλο και χαλούμι
Κυρίως πιάτο
Πέρα από τα παραδοσιακά, αρνάκι και κατσικάκι σουβλιστό, υπάρχουν και εναλλακτικές όπως:
Κατσικάκι στη λαδόκολλα με ελληνικά βότανα (θυμάρι, δεντρολίβανο κ.ά.)
Κοντοσούβλι με μαρινάδα εσπεριδοειδών & Κοκορέτσι
Επιδόρπιο
Μους σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια και καρύδια
Ειδοποιήστε έγκαιρα τους πελάτες σας για τις γεύσεις και τη διαθεσιμότητά σας, ώστε να διευθετήσουν τις κρατήσεις τους. Τα social media σας είναι ο πολύτιμος βοηθός σας και οι mini διαγωνισμοί ή νόστιμα δώρα λόγω των ημερών θα τονώσουν κι άλλο την κίνησή σας.
Καλή επιτυχία!
Από το Δειπνοσοφιστήριον Catering & τον Chef Jean Louis Capsalas |