Αθηναγόρας Κωστάκος
Culinary Director
Culinary Director
Bιογραφικό:Ένας από τους πιο γνωστούς chef στην Ελλάδα με αμέτρητα επιτυχημένα project παγκοσμίως.
Ήταν επικεφαλής σεφ στο βραβευμένο εστιατόριο ‘Bill and Coo’ στη Μύκονο, ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, για δέκα χρόνια, το οποίο έχει πολλαπλά βραβευθεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε αρκετά κορυφαία εστιατόρια ως Culinary Director, περιλαμβάνοντας τα Scorpios (Μύκονος), Branco (Μύκονος), Soho house (Μύκονος), Soho house (Malibu L.A), Mazi (Notting Hill), Meraki (London / Riad / Porto Cervo).
Τα τελευταία χρόνια είναι ο διευθυντής και κύριος συνεργάτης στο Noema Μύκονος, Lyra Chicago και Culinary Director στο Bacchanalia στο Λονδίνο Mayfair, το οποίο από την έναρξή του έχει γίνει σημείο αναφοράς στην πόλη.
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι γνωστός στην πατρίδα του και ως ο νικητής του Top Chef, της ελληνικής εκδοχής της αμερικανικής εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής ριάλιτι σειράς, όπου κορυφαίοι σεφ ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μια σειρά προκλήσεων.
Με εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορα είδη έργων, είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία φρέσκων και ελκυστικών χώρων που μπορούν να προσελκύσουν όλα τα κοινά.
Culinary Director
Bιογραφικό:Ένας από τους πιο γνωστούς chef στην Ελλάδα με αμέτρητα επιτυχημένα project παγκοσμίως.
Ήταν επικεφαλής σεφ στο βραβευμένο εστιατόριο ‘Bill and Coo’ στη Μύκονο, ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, για δέκα χρόνια, το οποίο έχει πολλαπλά βραβευθεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε αρκετά κορυφαία εστιατόρια ως Culinary Director, περιλαμβάνοντας τα Scorpios (Μύκονος), Branco (Μύκονος), Soho house (Μύκονος), Soho house (Malibu L.A), Mazi (Notting Hill), Meraki (London / Riad / Porto Cervo).
Τα τελευταία χρόνια είναι ο διευθυντής και κύριος συνεργάτης στο Noema Μύκονος, Lyra Chicago και Culinary Director στο Bacchanalia στο Λονδίνο Mayfair, το οποίο από την έναρξή του έχει γίνει σημείο αναφοράς στην πόλη.
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι γνωστός στην πατρίδα του και ως ο νικητής του Top Chef, της ελληνικής εκδοχής της αμερικανικής εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής ριάλιτι σειράς, όπου κορυφαίοι σεφ ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μια σειρά προκλήσεων.
Με εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορα είδη έργων, είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία φρέσκων και ελκυστικών χώρων που μπορούν να προσελκύσουν όλα τα κοινά.
Bar Consultant
Bιογραφικό: Ο Βασίλης Κυρίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Παρόλο που σπούδασε νοσηλευτική, εργάζεται στον χώρο του bar τα τελευταία 17 χρόνια. Είχε την ευκαιρία να εργαστεί πίσω από μερικά εμβληματικά ελληνικά bar όπως τα Pere Ubu, Eclipse, Aperitif και The Gin Joint, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014. Από τότε, είναι συνιδιοκτήτης του The Clumsies στην Αθήνα, του Line Athens και πρόσφατα του Walk In Athens. Το 2012 ανακηρύχθηκε “bartender της Χρονιάς” στον διαγωνισμό Diageo World Class Greece και εκπροσώπησε τη χώρα του στους παγκόσμιους τελικούς στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Από τότε, παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων και μεντορικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ειδικούς στο bartending και τα spirits.
Είναι συνιδιοκτήτης στο The Clumsies στην Αθήνα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας των 50 καλύτερων μπαρ για 9 συνεχή χρόνια και κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο διεθνές μπαρ υψηλού όγκου για το 2018 στα Tales of the Cocktails όπως και το Line Athens που βρίσκεται επίσης στη λίστα των 50 καλύτερων μπαρ για το 2023 (Νο.12).
Βρίσκεται στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων στον κλάδο που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Class για τέσσερις φορές. (2019/2020/2022/2023).
Θεωρεί το bartending ως την πιο δημιουργική δουλειά στον κόσμο.
Bar Consultant
Bιογραφικό: Ο Βασίλης Κυρίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Παρόλο που σπούδασε νοσηλευτική, εργάζεται στον χώρο του bar τα τελευταία 17 χρόνια. Είχε την ευκαιρία να εργαστεί πίσω από μερικά εμβληματικά ελληνικά bar όπως τα Pere Ubu, Eclipse, Aperitif και The Gin Joint, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014. Από τότε, είναι συνιδιοκτήτης του The Clumsies στην Αθήνα, του Line Athens και πρόσφατα του Walk In Athens. Το 2012 ανακηρύχθηκε “bartender της Χρονιάς” στον διαγωνισμό Diageo World Class Greece και εκπροσώπησε τη χώρα του στους παγκόσμιους τελικούς στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Από τότε, παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων και μεντορικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ειδικούς στο bartending και τα spirits.
Είναι συνιδιοκτήτης στο The Clumsies στην Αθήνα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας των 50 καλύτερων μπαρ για 9 συνεχή χρόνια και κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο διεθνές μπαρ υψηλού όγκου για το 2018 στα Tales of the Cocktails όπως και το Line Athens που βρίσκεται επίσης στη λίστα των 50 καλύτερων μπαρ για το 2023 (Νο.12).
Βρίσκεται στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων στον κλάδο που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Class για τέσσερις φορές. (2019/2020/2022/2023).
Θεωρεί το bartending ως την πιο δημιουργική δουλειά στον κόσμο.
F&B Specialist
Bιογραφικό: Ο Νίκος Δαδίτσιος είναι ένας έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων με σημαντική διοικητική εμπειρία στον κλάδο του F&B και της φιλοξενίας, απολαμβάνοντας μια υψηλού κύρους καριέρα που εκτείνεται στα 25 και πλέον έτη. Με καταγωγή από την Ελλάδα, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Square Twenty Two Ltd, μιας συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα το Λονδίνο, ενώ παράλληλα διατηρεί την θέση του Γενικού Διευθυντής της Panas Sophisticated Hospitality.
Μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε μεγάλα εθνικά και διεθνή F&B έργα, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις, από την ανάπτυξη και την εξέλιξη ενός concept έως την επικοινωνία και τον σχεδιασμό του μάρκετινγκ. Η εκτεταμένη και εις βάθος του εμπειρία, τον έχουν τοποθετήσει στον χώρο του F&B ως ένα επιτυχημένο manager και στρατηγικό σύμβουλο.
F&B Specialist
Bιογραφικό: Ο Νίκος Δαδίτσιος είναι ένας έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων με σημαντική διοικητική εμπειρία στον κλάδο του F&B και της φιλοξενίας, απολαμβάνοντας μια υψηλού κύρους καριέρα που εκτείνεται στα 25 και πλέον έτη. Με καταγωγή από την Ελλάδα, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Square Twenty Two Ltd, μιας συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα το Λονδίνο, ενώ παράλληλα διατηρεί την θέση του Γενικού Διευθυντής της Panas Sophisticated Hospitality.
Μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε μεγάλα εθνικά και διεθνή F&B έργα, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις, από την ανάπτυξη και την εξέλιξη ενός concept έως την επικοινωνία και τον σχεδιασμό του μάρκετινγκ. Η εκτεταμένη και εις βάθος του εμπειρία, τον έχουν τοποθετήσει στον χώρο του F&B ως ένα επιτυχημένο manager και στρατηγικό σύμβουλο.