Υποδεχόμαστε την εορταστική περίοδο με προτάσεις και σερβιρίσματα, αυξάνοντας τις επιλογές των επισκεπτών μας Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστημένοι εργαζόμενοι = Επιτυχημένη επιχείρηση – Μέρος Α’ Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σημαντική αλλαγή στην επιχείρησή μας – Μέρος Β’ Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σωστό σερβίρισμα των Ελληνικών αποσταγμάτων φαγητού. Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σημαντική αλλαγή στην επιχείρησή μας – Μέρος Α’ Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εποχικότητα και εντοπιότητα: Το όφελος στην κερδοφορία αλλά και την ανάδειξη του μενού μας Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σωστό set – up ενός cocktail bar προωθεί τις πωλήσεις μας! Σπύρος Κερκύρας Bar Solutions 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγιεινές Προτάσεις στο μενού μας αυξάνουν τα κέρδη μας Ιωάννης Παρίκος Executive Chef 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σήμανση των χώρων εστίασης – Προϋποθέσεις λειτουργίας – Εγκυρότητα πιστοποιητικών εμβολιασμού. Ευσταθία - Μαρία Μαράντου Δικηγόρος, LLM 9/27/2023 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ